Jun 11, 2008, 11:24 PM

Няма те 

  Poetry » Love
724 0 1
Вали навън сега
и мрак е в моята душа,
аз копнея да си тук - до мен,
с теб се чувствам прероден,
но няма те, уви,
сякаш сърцето ми кърви,
в мислите си само ти,
обичам те, боли.

© Светослав Щерев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??