Винаги блажената любов
с топлота и ласки те изпълва –
тя е близост, щастие и зов;
тя в плода на детството покълва!
Милата прегърнеш ли с ръка,
щом до теб се чувства защитена,
няма варианти в любовта,
приласкаваща и споделена!
Волна и прекрасна, любовта
литва като лястовица бяла,
сбъдвайки се милион лета
в нови и пленителни начала!
А в сърцата блика радостта!
Няма варианти в любовта!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени
Ами сега?!