Jun 14, 2012, 12:19 AM

Няма варианти в любовта 

  Poetry » Love
741 0 1

Винаги блажената любов

с топлота и ласки те изпълва –

тя е близост, щастие и зов;

тя в плода на детството покълва!

 

Милата прегърнеш ли с ръка,

щом до теб се чувства защитена,

няма варианти в любовта,

приласкаваща и споделена!

 

Волна и прекрасна, любовта

литва като лястовица бяла,

сбъдвайки се милион лета

в нови и пленителни начала!

 

А в сърцата блика радостта!

Няма варианти в любовта!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??