25.05.2006 г., 9:48 ч.

Няма вече да тъгувам! 

  Поезия
622 0 10
Няма вече да тъгувам!
Няма вече да греша!
Мъката ще превъзмогна,
ще потърся любовта.

Ще напусна сивотата,
ще открия пак света,
ще отворя си сърцето,
за прекрасните неща.

Аз на всички ще дарявам
свойта нежност, топлина,
ще съм силен във живота
редом с моята мечта.

Слънцето за мен ще грее,
ще ми вдъхва свойта сила
знам, че ти ще си до мене,
ще се боря, моя мила!

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??