May 25, 2006, 9:48 AM

Няма вече да тъгувам! 

  Poetry
618 0 10
Няма вече да тъгувам!
Няма вече да греша!
Мъката ще превъзмогна,
ще потърся любовта.

Ще напусна сивотата,
ще открия пак света,
ще отворя си сърцето,
за прекрасните неща.

Аз на всички ще дарявам
свойта нежност, топлина,
ще съм силен във живота
редом с моята мечта.

Слънцето за мен ще грее,
ще ми вдъхва свойта сила
знам, че ти ще си до мене,
ще се боря, моя мила!

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??