10.11.2016 г., 0:55 ч.

Няма време 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
667 3 1

Не виждаш ли?

Честно, не виждаш ли?

...нямаме време

тъй кратко е

миг

така че...

 

Целувай ме

нямаме време...

да стоим със сухи

безстрастно културни лица

 

И с очи смей се

във моите

изливай дамаджани с живот

нямаме време...

да не се гледаме

спрели

бавно

дълго

с любов

 

Кичур заплитай в косите ми

нямаме време...

да не положим глава до глава

 

И говори ми

за страх

за мечти

за копнеж

нямаме време...

за "как си", "не е зле времето днес"

 

Докосвай сърцето ми

нямаме време

за да докосваме само тела

...и може ли твоето

аз да докосна?

леко

...имаме времето

Не виждаш ли?

цялото

в този момент

тишина

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!!! Няма време за нищо, което не е обичане, животът е кратък...
    Има време само за любов, защото за нея времето не съществува, само мига...
Предложения
: ??:??