3.03.2017 г., 11:07 ч.

Няма заглавие 

  Поезия » Любовна
397 1 3

Боли ме! Много, много ме боли!

Но не, че си отиде без причина.

Боли ме от безкрайните лъжи,

а другото все някак ще отмине.

 

Обичах сутрин да се будиш с мен,

да чувствам тялото ти, топлината

която даваше ми всеки ден!

А вечер с теб да гледаме луната!

 

Да търсим сред рояците звезди

онази нашата звезда сияйна

сред другите, която най-блести!

Която пази всяка наша тайна!

 

Да си отидеш ти реши сама.

Без „ сбогом „, без излишни ритуали.

Безмълвно теб погълна те нощта

под хиляди звездици засияли!

 

Сърцето ми не иска да прости,

защото е препълнено до края

от празни думи и безброй лъжи!

Но ще боли за тебе дълго, зная!

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах!
  • Много силен стих! Думите извират от сърцето. Усетих болката. Поздравления!
  • Болката, тя ще си остане някъде там и понякога ще взема връх над другите емоции, но Съдбата е жена и...тя си знае работата... Много хубав стих!
Предложения
: ??:??