10.03.2017 г., 11:22 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
431 0 2

Всяка нощ безумно те желая!

Аз не знам любов ли е това?

През деня за тебе се терзая

и те искам с цялата душа!

 

Погледът ми търси сред звездите

твоя образ нежен и красив!

Със сълзи препълват се очите!

Искам само с теб да съм щастлив!

 

Искам с устни аз да те изпия

като старо вино с луда страст!

Жаден съм. От никого не крия.

Жаден съм за теб, за твойто власт!

 

Ти във роб покорен превърни ме!

Ще съм благодарен цял живот!

Със любов и нежност покори ме!

Нека бъда твоят Дон Кихот!

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??