20.04.2007 г., 12:14 ч.

Нямам любов за теб 

  Поезия
490 0 3
Нямам любов за теб

 

Навън се спуща нощ,

градът заспива, само аз не.

Аз слушам тъжната песен

на щурец-самотник.

 

В тази нощ и ти не спиш,

а чудиш се дали обичам те още.

Любовта умря, дете,

не ще те мъча вече.

 

Много време мина.

Много болка, много  сълзи се проляха,

колко злоба, а малко любов,

но само едно-едничко нещо ще помня.

 

Едно малко срамежливо момиче

и едно по-голямо момче,

на една пейка в училище седяха

и в любов се обясниха!

 

         За човека, който ме научи да обичам, благодаря ти, Гери.

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??