7.07.2022 г., 22:10 ч.

Нямам нищо, но имам всичко 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
634 0 5


Нямам нищо, но имам всичко…

Аз нямам нищо,
освен сърце, биещо за тебе.
Аз нямам нищо,
но имам любовта ти.
Аз нямам нищо,
но мога да те съзерцавам,
и мога да слея очите си с твоите,
защото сме едно цяло.
Аз нямам нищо,
но имам мечтите, в които си ти,
само ти, единствено ти,
нямам нищо, но имам всичко.
И имам шепота ти сутринта,
и дъха ти по цялото ми тяло,
и имам гръб, с който ще те пазя,
и имам устините си върху твоите.
И имам обятията ти в своите,
и имам целувките ти вечер,
и имам душата си в твоята.
Аз нямам нищо,
но имам името си между устните ти,
аз нямам нищо,
но имам сърцето си в твоето
и душа, живееща за теб.
Аз нямам нищо,
но имам същност, трептяща за тебе,
и дъха ти върху всяка моя частица
нямам нищо, но имам всичко.

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??