13.02.2008 г., 11:08 ч.

Нямам нужда от нищо 

  Поезия » Любовна
787 0 1
                                                      Нямам нужда от нищо,
                                                      искам само теб,
                                                      нямам нужда от никой,
                                                      защото аз имам теб!

                                                      Искам да си с мен всеки ден,
                                                      искам да спреш и да върнеш
                                                      времето във този ден,
                                                      в който ти беше лудо влюбен в мен!
           
                                                     Кажи ми как да те забравя,
                                                     щом сърцето единствено за
                                                     теб тупти и не иска да спира,
                                                     за теб да гори!

                                                     От болка стена,
                                                     от мъка ще умра,
                                                     но теб не ще
                                                            прокълна!!
                                                     

© Магдалена Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??