Нямам право да искам!
Нямам право да те съдя!
Нямам право да желая да си същия!
Нямам право, защото аз те промених!
Опитвайки се да те забравя,
те наранявах;
гасях онази изпепеляваща страст в сърцето ти!
Опитвайки се да убия чувствата ти,
аз убивах себе си.
Умъртвявах сърцето си;
погубвах мечтите ни!
Аз убих онази светла усмивка!
Аз прогоних хумора ти!
Аз заглуших искренните думи!
Аз обрекох на страдание душите ни!
© Гергана Кирова - Йонева Всички права запазени