13.05.2006 г., 21:40 ч.

Нямам сили  

  Поезия
873 0 1

Нямам сили за живот,

нямам сили за нищо...

даже и да умра!

Не мога да се боря повече с това,

с това нещастие

и страдание, на което

съм орисана! Не мога!

Искам болката

в сърцето да спре,

да се почувствам

поне малко по-добре,

но си оставам само

с искането за

миг щастие, за

вяра в доброто,

надежда за нещо красиво...

лъч светлина от Бога

за малко топлина в сърцето...

за малко по-малко сълзи,

за по-щастливи дни...

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хубаво казано-успехи за напред... и не се отказвай да търсиш сили в себе си-човешката душа е неизчерпаем извор.....
Предложения
: ??:??