2.06.2007 г., 10:41 ч.

Нямам сили да се извинявам 

  Поезия
918 0 4
Нямам сили да се извинявам

Как да ти кажа колко много боли,
как да ти докажа, че ми липсваш ти?!
Безсилна оставам пред твоите думи в нощта,
безсилна и наранена от твоите слова!

Искам да ти кажа нещо, но сили нямам,
не искам да споря с теб, но продължавам.
Избор не ми оставяш, как да съм мила,
искам да поискам прошка, но нямам сила!

Не вярвах, че ще чуя това от теб,
не ми прощаваш за скандала нелеп!
Не вярвах, че ще кажеш това снощи,
а друг беше, когато говорихме по цели нощи!

Нямам сили да се извинявам,
не мога и цял живот да се обвинявам,
че един път съм сгрешила,
 а съдбата тази грешка не ми е простила!

Онази вечер, до късно, обляна в сълзи,
си мислих как лесно прощавам и как не ми прости ти!
Прошката може всеки да даде със замах лек,
стига да иска да бъде човек!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??