7.04.2009 г., 20:53 ч.

Нямам време да живея... 

  Поезия » Друга
541 0 1

Здравей, приятелю, и чао,

бързам, нямам за тебе време,

обещавам, Да, ще  се видим,

ще ти се обадя, когато сетя се за тебе!

 

Здравей! Как ли съм, ме питаш?

Както винаги - бродя в сивото ежедневие,

срещам познати лица,

друг път ще ти разказвам, нямам време за това!

 

Здравей! Закъде съм тръгнала ли?

Беше отдавна, вече не помня...

На някой май обещах да се обадя,

по-късно ще е, много няма да се бавя.

 

Здравей! Добър вечер ли е вече?

Не съм забелязала това...

Как живея ли, ме питаш?

Не ме разсмивай - нямам време и за това...

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??