28.06.2014 г., 12:05 ч.

Нямане 

  Поезия » Философска
1170 0 13

Няма песен в молитвите.
Няма музика в думите.
Няма лесно на плиткото,
ни дълбоко във трудното.
Смърт и раждане. Толкова.
Два самотни подскока.
Предизвикваме болката
и... летим нависоко.
Няма вяра в уроците.
Няма даже учители.
Между двата подскока
си дояждаме с мнителност.
Няма огън в огнищата.
Няма хляб за раздаване.
Как да ти го опиша?!
Няма смърт за опяване.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??