19.09.2008 г., 11:32 ч.

Нямаш идея дори 

  Поезия » Любовна
1207 0 7
 

Ти нямаш идея дори, колко ми значиш.

Колко остави след себе си, колко отне.

Че из живота ми още ден по ден крачиш,

като сянка, ала в бяла одежда с боси нозе.

 

Ти нямаш идея дори как помня вкуса ти,

как всичко ухае на твоите дивни цветя.

И търся те, нощем рисувам лика ти

с звездите най-светли, от мрак небеса.

 

И нямаш идея как жадуват теб сетивата,

да заситят и жажда, и глад, и безсъние с теб.

Аз помня те, като шепот те чувам в главата

и в твоето дихание живее всичко навред.

 

Ти нямаш идея, ала аз имам още една.

Тя мира не дава, откакто отиде си ти.

Ако някога се върнеш, с теб ще я деля,

а  до тогава, хубав живот... знаеш кой съм, нали...

 

© Калоян Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??