9.05.2010 г., 10:44 ч.

Нямаш право 

  Поезия
479 0 0

Нямаш право да отнемеш от детето

розовия поглед над нещата,

нямаш право и над нещото, което

го крепи във трудностите – да, бащата!

Нямаш право да му вземеш

вярата от детските очи,

нямаш право ти да му отнемеш

майката за вечни дни!

Моля те, ако си пил, отбий колата,

нека утре цвете да откъснем.

Не, недей да взимаш от децата

детството – не ще да го прекъснем.

Жертва ти недей да ставаш

и недей да бъдеш ти проблема,

знам, че думите ми подиграваш –

на детето детството недей отнема!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??