12.10.2024 г., 9:37 ч.  

Нюанси самота 

  Поезия » Свободен стих
68 0 0

Събудих се тази сутрин,

прегърната в теб, Любов.

Отворих очи и проумях,

че ти си силует.

Отзвук на странните нюанси

на моята самота.

© Наталия Георгиева Всички права запазени

Произведението е включено в:
  77 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??