22.10.2009 г., 0:40 ч.

О 

  Поезия » Любовна
650 0 5

„Обичам те!”

е най-краткият стих!

Съжалявам за обяснението, което му отделих.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??