16.11.2013 г., 20:49 ч.

О, ако ти 

  Поезия » Философска
384 0 0

 

 

О, ако ти не посадиш

поне едно дърво,

напразно си прекарал

дните,

и ако всеки ден

на правиш ти

поне едно Добро,

то по-добре

хвани горите!

 

23.03.1975 г. София

 

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??