14.02.2012 г., 21:07 ч.

О, Бейби 

  Поезия » Любовна
911 1 1

О, Бейби, ти с мен остани.
О, Бейби, ти с мен, с мен бъди,
танцувай сега с мен в нощта.
О, Бейби, кажи, кажи ми да.

Зад ъгъла случайно теб видях,
усмихната до теб случайно спрях.
Ти до мен случайно също спря
и протегна своята ръка.

О, Бейби, ти с мен остани.
О, Бейби, ти с мен, с мен бъди,
танцувай сега с мен в нощта.
О, Бейби, кажи, кажи ми да.

Така случайно в онзи хубав ден,
съдбата те доведе тук при мен.
Ти протегна своята ръка,
аз ти дадох своята душа.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • О, Бейби, този текст е таман като за хип-хоп песничка - там и без това не са много придирчиви и важното е само рима да има
Предложения
: ??:??