5.09.2017 г., 10:00 ч.

О, каква Жена!?.. 

  Поезия » Любовна
509 2 2


Ако някой някога попита,
за мен какво ли ще му кажеш..
Все още ли така политаш
и погледът ти още ли е влажен?..

 

И още ли ме искаш страстно,
дали понякога, смутена,
така ти се приисква страшно
да бъдем двама, изпотени..

 

А нощите ти още ли са будни,
сънуваш ли целувки по Луна,
във тъмното летят ли пеперуди
или блуждаят само през деня?..

 

Все същите ли чувства те спохождат,
сърцето ти тупти ли, като лудо,
във мислите ти пак ли се разхождам,
усещаш ли по тялото възбуда?..

 

Попита ли ме някой пък за теб,
повдигайки си двете рамена,
изреченията ми просто ще са две -
О, Господи! Каква Жена!?..

 

Danny Diester
08.08.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??