5.01.2005 г., 21:04 ч.

О, мълчи! 

  Поезия
1134 0 2
О, мълчи! О, мълчи!
Защо ще ме водиш към края?
О, любов, ти мълчи,
че ще тръгна след теб.
Аз зная!
О, сълзи! О, сълзи!
Не потичайте в мене горещи,
че колко боли ме ,
за тези допуснати грешки.

© Надя цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??