какво са
звездѝте -
не зная
навярно -
пролуки
от РÀЯ
навярно
със звездно
трептèне
и звездна
любов
въжделèна
обѝчат
и тебе
и мене
.....................................
очѝте ти -
колко са
звездни
РАЙ ЗÈМЕН
от тях - как
извѝра
и нека
в житейските
бездни
човек
две очѝ
да намѝра
в които
РАЙ ЗÈМЕН
съзѝра
© Стоян Минев Всички права запазени
ми
хареса
,
но
защо
ли
?