18.11.2010 г., 15:31 ч.

О, няма по-щастлив от мен 

  Поезия » Любовна
760 0 1

О, няма по-щастлив от мен

 

Една след друга свещи три
запалих в мрака, за да мога
да видя твоите очи
и устните, и
цялото ти тяло,
рисувано от пламък и искри,
и сенки в стаичката засияла.

О, няма по-щастлив от мен!
Щом свещите престанат да блещукат,
припомням си видяното, а ти
в прегръдката ми се унасяш тихо...

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??