О, Ти си тук и всичко е различно,
нахрани гладния със хляб и топлина.
И вятърът смълча се, бурята утихна
в дома на болния донесе Светлина.
О, Ти си тук и всичко е различно
във сухи вейки песен зашептя.
Студът пронизва, все така егоистично,
но там зад облаците хубавее синева.
© Мария Всички права запазени
Руми, благодаря ти от цялото си сърце!
Бъдете благословени момичета!