13.06.2009 г., 7:24 ч.

Обедът 

  Поезия » Еротична
1039 0 13

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Във барчето обядваше прилично

и свършваше обядът, значи,

когато Той, до Нея, седна лично

и бе красив, и беше Мачо...

 

Тя го погледна и не изрече,

а го разбра: Каква дилема!

И нещо топло се разтече

и по бедра, и по корема...

 

А Той уверено и нежно

със крак игриво даде знак.

Разтвори нейните прилежно,

потърка леко, после пак...

 

Тя не успя дори да трепне.

Не можеше да си излезе

и нещо парещо я сепна,

когато в спалнята И влезе...

 

Търкаляха се във оргазми

и беше Полет, беше Цялост,

и Тя разбра, че ненапразно

на обед, в барче, беше яла...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??