4.09.2010 г., 8:20 ч.

Обект на изследване, обект на съмнение 

  Поезия » Хумористична
627 0 0

 

Писна ми от критици, от

дребни и бедни душици!

Кой-кого и как намери,

все за нещо ще се начумери.

Все ще има схватки, омръзна ми

да се лутам в догадки!

 

Всеки намира изява - едни

чрез поезия, други - чрез

коментари. Няма вече

обективни хора - повечето

са заспали. Mного жалко за

свободната мисъл...

 

Обект на изследване е светът.

Светът се е улисал да дава

оценка и да става учител

по "Собствено мнение". В това

няма грешна преценка и

нитo грам съмнение!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??