5.08.2012 г., 13:40 ч.

Обещай ми 

  Поезия » Любовна
957 0 3

Обеща ми морски залез

Пътека лунна светлина

И топъл пясък под краката

И нежен бриз във моята коса

 

Обеща ми полъх нежен

Гальовен дъх по моята коса

Водопод от ласки да се стича

и да тръпне моята снага

 

Обеща ми да ми шепнеш

Вълшебни думи във нощта

И роклята ми да постелеш

За да легна в теб сега

 

Прегърни ме че ми е студено

Притисни ме силно в теб сега

Да усетя дишането учестено

И ръцете силни бродещи по мен

 

Обещай ми да застинем

Да останем завинаги така

Да няма изгрев светлина...

А само пътеката на Старата луна

 

 

© Миглена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??