5 авг. 2012 г., 13:40

Обещай ми 

  Поэзия » Любовная
972 0 3

Обеща ми морски залез

Пътека лунна светлина

И топъл пясък под краката

И нежен бриз във моята коса

 

Обеща ми полъх нежен

Гальовен дъх по моята коса

Водопод от ласки да се стича

и да тръпне моята снага

 

Обеща ми да ми шепнеш

Вълшебни думи във нощта

И роклята ми да постелеш

За да легна в теб сега

 

Прегърни ме че ми е студено

Притисни ме силно в теб сега

Да усетя дишането учестено

И ръцете силни бродещи по мен

 

Обещай ми да застинем

Да останем завинаги така

Да няма изгрев светлина...

А само пътеката на Старата луна

 

 

© Миглена Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??