3.01.2008 г., 20:51 ч.

Обещай ми  

  Поезия » Любовна
961 0 12
Обещай ми да бъдеш прекрасна...
Обещай ми да бъдеш добра...
Да си моето истинско щастие,
а за другите - стилна жена...

Обещай ми да чувам с наслада
най-прекрасния глас на света...
Обещай, че за мен даже в Ада,
ще превърнеш жарта във цветя...

Обещай ми да бъдеш сирена...
Да си моята ярка звезда...
Обещай да не бъдеш смирена...
Обещай ми да бъдеш - ЖЕНА...

Обещай ми Земята да стене
между нас, ако някой се спре...
Обещай ми да бъдеш до мене...
Обещавам... ще бъдеш добре!

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??