20.06.2008 г., 7:00 ч.

* Обещание * 

  Поезия » Любовна
603 0 2

ОБЕЩАНИЕ


 

Не искам да говоря, няма смисъл,

щом думите четат се във очите.

И всичко друго е съвсем излишно,

щом обичта навсякъде край нас се вижда.


Седни до мен и нежно прегърни ме.

С усмивката си тебе аз ще стопля.

Тъгата ти от мене ще изтриеш.

Ще взема аз от твойта обич топла.


И боси из полята ще се скитаме.

С венец от красота ще ме окичиш.

И в този свят така ще се обичаме...

дори и Бог във небесата ще завиди!

МаriAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??