5.03.2009 г., 6:25 ч.

Обещание 

  Поезия » Друга
779 0 3

Какво се промени?

Бяхме приятели добри,

а сега непознати сме, уви.

Споделяхме всички свои мечти

и палавите детски игри.

Забавлявахме се заедно,

без да се интересуваме от времето нетрайно.

Обещахме си, че винаги ще бъдем заедно,

и дори през океани и планини

приятелството ни ще ни крепи.

Но не стана така, нали?

Безкрайна болка ме обзе,

когато приятелството ти ми отне.

Най-добър приятел беше ти за мен,

но сега си само спомен отдалечен!

© Бояна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??