15.11.2007 г., 15:54 ч.

Обещания 

  Поезия » Любовна
1029 0 25

 

Обещавам да съм силна,
нежно да не ти шептя,
след задъханото ехо,
да не тичам... и да горя.
Да не вярвам, обещавам,
във вълшебства, в чудеса,
че ще бъда във съня ти
чакана с любов жена.
Обещавам да забравя,
мимoлетен нежен полет,
шепи топли да не стискам
с ласки парещи за теб.
Аз съм вятър, обещавам
да притихна с песента,
но разпалиш ли жарава
с бурята щe полетя...
Ще завихря, като хала
трепета на нежен зов,
ще разпаля във пожара
огнената си любов!
Обещавам ли, кому са нужни
обещания във словоред!
Не запомняй обещания!
Просто искам да съм с теб!

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??