14.05.2017 г., 23:51 ч.

Обещания 

  Поезия » Философска
234 0 2

  Обещания

 

Обещания, да, обещаваше ми тя,

да бъдем заедно до края на живота.

Обещания, създадохме две деца,

две прекрасни момчета с добри сърца!

Обещания да бъдем заедно, ръка за ръка,

да срещаме трудностите заедно така.

Обещания само, обещания различни.

Сега съм лошият, използва думи неприлични!

Обещания за нашата мечта, за Любовта!

Една е крачката между Любовта и Омразата!

Защо я направи, защо я разпиля?

Сега живеем живот изпълнен с тъга!

Недейте дава обещания, мои деца,

помислете първо, може ли да изпълните това!

А тя ще дойде и при вас Любовта,

Дано е по-различна вашата Съдба!

Сърцето ми ще тупти за вас. Всякога!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??