24.04.2013 г., 20:58 ч.

Обещания 

  Поезия » Любовна
610 0 1

Ще бъда твоята опора.

Ще пазя твоя нежен гръб.

Ще те познавам между хора.

Ще те предпазвам и от скръб.

 

Ще съм усмивка от зората.

Ще бъда твоя слънчев ден

и пътя верен във гората.

Ще съм и твоя цвят зелен.

 

Ще съм и твойто мъжко рамо.

Ще бъда меката ти длан.

Аз твоята любов съм само

и кон със чувства оседлан.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??