5.11.2008 г., 8:37 ч.

Обещавам ти 

  Поезия » Любовна
1569 1 2
 

Обещавам ти любовен океан,
в който от нежност ще плуваш пиян.
Обещавам ти любовна луна,
на която ще стъпиш с помощта на дъга.

Обещавам ти щастливи сълзи,
силно шампанско, усмивки дори.
Обещавам ти много красиви
сбъднати наши мечти.

Обещавам ти златни звезди,
които ще виждаш всеки път,
щом погледнеш в моите очи.

Обещавам ти страст
по-гореща от слънчевите лъчи.
Обещавам ти, че с моята любов
сърцето ти ще полети.

Всичко, мили,

 всичко обещавам на теб,
в този зъл свят

няма и ти да си проклет.

Всичко от света

за теб ще отнема,
ако трябва и всичко лошо

в ръцете си ще поема.

Само обърни се към мен,
споделяй всеки мрачен, тъжен ден.
Обичай ме силно и безусловно,
обещавам ти всичко, дори и греховно.

 

                                             2005

© Радена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • а, не я слушай - глези го, може пък да си заслужава Красиво, а накрая е мъъъничко меланхолично и тъжно, но точно там ме кефи най-много. "всеки мрачен тъжен ден" - да, това е основата на любовта.
  • Радена, не го разглезвай толкова много! Мъжете за всяко обещано си намират нотариален акт! И забравят да се борят за най-важното ...
Предложения
: ??:??