7.07.2017 г., 11:25 ч.

Обет 

  Поезия » Любовна
616 0 2

                 Обет

 

И тази нощ във моя сън дойде

така далечна, толкова желана

и само в сънищата ми мечтана

ти остани със мен за миг поне!

 

Сърцето си във камък ще превърна,

душата ми ще стане черен Ад!

Не ме измъчвай, толкова съм млад!

Кажи ми как при мене да те върна!

 

Звездите в шепа ще ти поднеса.

Със ветровете ще премеря сила

и своята любов ще окова

но тебе, само тебе да те има!

 

1987г.

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??