5.04.2024 г., 8:16 ч.

Обет пред себе си 

  Поезия » Философска
69 1 2

Ще заспя в прегръдката на вятъра,

за да се докосна до звездите,
а душата ще плени спектакъла,
претворил  реалност от мечтите.

 

Ще се сгуша в облака на тайните,
за да зърна спомени от детството
и ще коленича пред омайните
извори небесни на вълшебството.

 

Ще последвам кръглата луна,
за да задържа света от спомени
и в пулсирането на звезда 
ще  събудя мигове  заровени.

 

Ще обгърна звездното небе,
ще политна тихо към полята,
силата на женското сърце
ще се слее в миг със свободата...

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??