5.11.2008 г., 17:45 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
1098 0 10


              Обичам капките дъждовни
              и ромона им тих обичам,
              обичам вятъра прохладен
              да си играе със косите ми.

              Обичам и реките свежи,
              даряващи ме с пръски влага,
              обичам слънцето над мене
              и звездното небе омайно.

              Обичам въздуха и облаците,
              и пясъка, морето и вълните,
              и птиците, и утрото обичам,
              и шепотът вълшебен на тревите.

              Обичам твоите очи искрящи,
              обичам стоплящата ти усмивка,
              и две ръце, в които се разтапям,
              и погледа, със който ме пронизваш.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??