20.02.2010 г., 21:04 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
548 0 1

Как те обичах...

Все към тебе тичах...

В сънищата  си и в живота -

тебе винаги обичах.

Как те исках...

Как те целувах -

страстно и нежно,

както никой друг не целувах -

със обич и със копнеж,

със ласка и със вина -

свята грешница, недолюбена

и недообичана, истинска и

гореща млада жена...

Искаща и даваща,

препълнена от любов и тъга,

обичаща и обичана,

щастлива и нещастна

във своята греховна нега...

© Елина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??