Feb 20, 2010, 9:04 PM

Обич 

  Poetry » Love
549 0 1

Как те обичах...

Все към тебе тичах...

В сънищата  си и в живота -

тебе винаги обичах.

Как те исках...

Как те целувах -

страстно и нежно,

както никой друг не целувах -

със обич и със копнеж,

със ласка и със вина -

свята грешница, недолюбена

и недообичана, истинска и

гореща млада жена...

Искаща и даваща,

препълнена от любов и тъга,

обичаща и обичана,

щастлива и нещастна

във своята греховна нега...

© Елина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??