11.03.2009 г., 19:03 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
805 0 5

 

Обикнах те, когато ме обгърна

на очите ти меката топлина.

В нея потънах и тя ме превърна

във цвете - сякаш бе лъч светлина.

 

Обичах те през всичките години.

За мен ти беше въздух, огън и вода;

едничката надежда да те имам

бе изконната ми връзка със света.

 

Обичам те, след толкова години,

ти пак си блян непостижим.

Макар и мислите ти да са с друго име,

ти пак за мен си толкова любим.

 

 

Обичам те и винаги ще те обичам.

Когато животът ми започне да изтича

и нямам дъх и светлина в очите,

тогава, може би, ще спра да те обичам!

© Анахид Чальовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??