16.02.2013 г., 0:16 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
682 1 6

Очите някак са други...

погледът вече дълбок е.

Но щом усмивката озари ги,

те отново грейват с жар.

 

Любовта е богатството наше,

винаги истинска и щастлива.

Когато годините натежават,

тя дава мисъл красива.

 

Аз чувствам, че има те, Обич !

Ти винаги си близо до нас.

Обгърнала нашите души

в трудните сегашни дни.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??