2.02.2011 г., 16:02 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
572 0 0

ОБИЧ

 

Когато кажеш: "обичам",

не те ли сърце заболи,

с думи недей да се вричаш,

защото са само лъжи.

 

Сърце без болка не люби.

Майка за рожба я боли,

защото в миг на тревоги

тя с болка дете ще роди.

 

За теб ме боли, любими,

често сърце ми се свива.

Нежна грижа подари ми

и направи ме щастлива!

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??