ОБИЧ
Когато кажеш: "обичам",
не те ли сърце заболи,
с думи недей да се вричаш,
защото са само лъжи.
Сърце без болка не люби.
Майка за рожба я боли,
защото в миг на тревоги
тя с болка дете ще роди.
За теб ме боли, любими,
често сърце ми се свива.
Нежна грижа подари ми
и направи ме щастлива!
© Анка Келешева All rights reserved.