13.01.2012 г., 13:47 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
585 0 2

ОБИЧ

 

Всяка сутрин казваш ми:

"Обичам те"

и нежно ми галиш лицето.

Като слънце

топлина огрява ме

и ми разтуптява сърцето.

Защо не мога като теб и аз

"мили, обичам те" да кажа.

Стиснати са устните ми

в този час,

а искам обич да докажа.

Зная аз - от обич обичта

живее.

Взаимност иска -

две сърца да пеят.

Мечтите им -

в едно сърце да греят!

 

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Таня.
    Когато обичта е истинска и без думи се разбира и доказва, но
    Нека другото сърце да пей
    обичаш ли , не крий и с думи го кажи.
  • Кажи го, не с думи!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??