ОБИЧ
Всяка сутрин казваш ми:
"Обичам те"
и нежно ми галиш лицето.
Като слънце
топлина огрява ме
и ми разтуптява сърцето.
Защо не мога като теб и аз
"мили, обичам те" да кажа.
Стиснати са устните ми
в този час,
а искам обич да докажа.
Зная аз - от обич обичта
живее.
Взаимност иска -
две сърца да пеят.
Мечтите им -
в едно сърце да греят!
© Анка Келешева All rights reserved.
Когато обичта е истинска и без думи се разбира и доказва, но
Нека другото сърце да пей
обичаш ли , не крий и с думи го кажи.