Омръзна ми да бъда вечно сам,
омръзна ми да бъда безразличен,
омръзна ми до днеска да не знам
какво е да си винаги обичан.
Момичето на моите мечти
сърцето ми ще вземе, без да пита,
чувствата си няма да пести,
всякакви прийоми ще опита.
© Рот Кив Всички права запазени